Α. Ενημέρωση Γονέων

α. Καθημερινή / Μηνιαία Ενημέρωση

 

  1. Όλα τα παιδιά, εφοδιάζονται κάθε μήνα με έναν έντυπο Πίνακα με τον τίτλο ‘’Τι έκανα σήμερα’’, στον οποίο οι δασκάλες τους καταγράφουν καθημερινά τη διατροφή, την τουαλέτα, τις ώρες ύπνου των παιδιών και ό,ποια άλλη παρατήρηση θέλουν να μεταφέρουν στους γονείς. Τον Πίνακα αυτόν τον βρίσκουν οι γονείς στην τσάντα των παιδιών.  2. Για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό, οι γονείς ενημερώνονται ΑΜΕΣΑ από τη Διεύθυνση του Σταθμού τηλεφωνικώς.
  3. Κάθε μήνα, οι γονείς λαμβάνουν το πρόγραμμα με τη Θεματολογία που θα ασχοληθεί η κάθε τάξη.

β. Ενημέρωση σε Ετήσια Βάση

Οι Γονείς καλούνται 4 φορές το χρόνο από τη Διεύθυνση του Παιδικού-Νηπιακού Σταθμού, να παραβρεθούν σε συνάντηση με την δασκάλα του παιδιού τους και με την Διεύθυνση, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη και ο,τιδήποτε αφορά την Πορεία του Παιδιού τους στον Παιδικό Σταθμό. Οι Ημερομηνίες αυτών των συναντήσεων είναι :

  1. Αρχές Οκτωβρίου για Γνωριμία με τις Δασκάλες
  2. Πριν τα Χριστούγεννα για πρώτη ενημέρωση
  3. Πριν το Πάσχα για δεύτερη ενημέρωση
  4. Μέσα Ιουνίου για την Τελική Ενημέρωση

 

Β. Σχολή Γονέων

     Η Συνεργάτιδα Παιδοψυχολόγος του Σταθμού μας, εκτός από την συνεργασία της με τις παιδαγωγούς μας, οργανώνει Εθελοντικές Συνεδρίες με τους Γονείς, με θέματα που αφορούν τη σχέση Γονιών-Παιδιών.

    

 

Φόρμα Επικοινωνίας

 

ΑΝΘΕΩΝ 4 - 6, ΧΑΪΔΑΡΙ - Τηλ. & Φαξ: 2105326644
URL: www.protiprova.gr - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.